Coleslaw med apelsin

Coleslaw med apelsin

Betyg

(2 st)

Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 200 g vitkål
  • 200 g rödkål
  • 200 g savoykål
  • 20 g rucola

Apelsindressing:

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att blanda ihop alla ingredienser till apelsindressingen. Skiva kålen tunt, gärna på en mandolin. Blanda kålen med dressingen. Låt salladen stå kallt minst 1 tim innan servering. Toppa med rucola.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem