Coleslaw med apelsin

Coleslaw med apelsin

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 200 g vitkål
  • 200 g rödkål
  • 200 g savoykål
  • 20 g rucola

Apelsindressing:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Börja med att blanda ihop alla ingredienser till apelsindressingen. Skiva kålen tunt, gärna på en mandolin. Blanda kålen med dressingen. Låt salladen stå kallt minst 1 tim innan servering. Toppa med rucola.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 9 g
  • Fett: 25 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag