Coleslaw med apelsin
1 tim 20 min
•
Arbetstid: 20 min
Tillbehör
•
Krispig, krämig coleslaw på tunt skivat kål med en dressing gjord på majonnäs och gräddfil som smakar av apelsin. Toppa din färdiga coleslaw med ruccolablad.
Ingredienser
|
Vitkål
|
200 g |
|---|---|
|
Rödkål
|
200 g |
|
Savoykål
|
200 g |
|
Rucola
|
20 g |
|---|
Apelsindressing:
|
Majonnäs
|
1 dl |
|---|---|
| 1 dl | |
|
Konc konc apelsinjuice
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
250 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4 g |
| Protein: | 5,8 % | 3,6 g |
| Fett: | 75,7 % | 21,4 g |
| Kolhydrater: | 18,5 % | 11,4 g |