Citrussallad med fänkål och ädelostmousse

Citrussallad med fänkål och ädelostmousse

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Frisk citrussallad med lakritsdoftande fänkål. Ta en sked och gör ägg av ädelostmousse som du lägger på citrussalladen. Toppa med lite färsk timjan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Mosa ädelost och crème fraiche i en skål med en gaffel. Skär bort skalet på apelsiner och grapefrukt med en kniv. Skär frukten i skivor. Skär fänkålen i tunna skivor på längden och pensla med lite av oljan. Stek fänkålen i en stekpanna tills den fått fin färg. Rör ihop den resterande oljan med vinäger, salt och peppar. Fördela frukten och fänkålen på tallrikar. Forma ”ägg” av ädelostmoussen med hjälp av en sked doppad i kallt vatten och lägg på salladen. Droppa över dressingen och strö över timjan.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem