Citronlax
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Suverän citronlax med smak av fransk senap och salvia i såsen. Bekväm och enkel lax som tillagas i ugn och serveras med lättkokta grönsaker.
Ingredienser
|
Laxfilé
|
600 g |
|---|---|
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
| 2 dl | |
|
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
|
Dijonsenap
|
1 tsk |
|
Torkad salvia
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
477 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1 g |
| Protein: | 27,2 % | 31,9 g |
| Fett: | 69,4 % | 37,4 g |
| Kolhydrater: | 3,4 % | 4 g |