Choripán toast med chimichurri och pebre
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Letar du efter den perfekta toasten? Chorizo, chimichurri och ost mellan rostbröd som du steker tills chorizon är tillagad, osten har smält och bröden är gyllenbruna.
Ingredienser
Pebre:
|
Salladslökar
|
4 |
|---|---|
|
Plockad färsk koriander
|
2 dl |
|
Tomat
|
1 |
|
Röd chili
|
⅓ |
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
|
Salt och svartpeppar
|
Chimichurri:
|
Rödlök
|
1 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Röd chili
|
½ |
|
Citron
|
1 |
|
Färsk färsk oregano med stjälkar
|
3 dl |
|
Olivolja
|
1 dl |
|
Rödvinsvinäger
|
½ dl |
|
Strösocker
|
½ tsk |
|
Salt
|
Toast:
|
Chorizo
|
200 g |
|---|---|
|
Rostbröd
|
8 skivor |
|
Chimichurri
|
3 msk |
| 150 g | |
| 2 msk |
Gör så här
Pebre:
Chimichurri:
Toast:
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
792 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 6,4 g |
| Protein: | 11,7 % | 22,8 g |
| Fett: | 70,4 % | 63,1 g |
| Kolhydrater: | 17,9 % | 34,8 g |