Choripán toast med chimichurri och pebre
45 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Letar du efter den perfekta toasten? Chorizo, chimichurri och ost mellan rostbröd som du steker tills chorizon är tillagad, osten har smält och bröden är gyllenbruna.
Ingredienser
Pebre:
Salladslökar
|
4 |
---|---|
Plockad färsk koriander
|
2 dl |
Tomat
|
1 |
Röd chili
|
⅓ |
Olivolja
|
2 msk |
Vitvinsvinäger
|
1 msk |
Salt och svartpeppar
|
Chimichurri:
Rödlök
|
1 |
---|---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
Röd chili
|
½ |
Citron
|
1 |
Färsk färsk oregano med stjälkar
|
3 dl |
Olivolja
|
1 dl |
Rödvinsvinäger
|
½ dl |
Strösocker
|
½ tsk |
Salt
|
Toast:
Chorizo
|
200 g |
---|---|
Rostbröd
|
8 skivor |
Chimichurri
|
3 msk |
150 g | |
Bregott® Normalsaltat smör & raps
|
2 msk |
Gör så här
Pebre:
Chimichurri:
Toast:
Näringsvärden, per port
Energi:
755 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 22 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 59 g |

