Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

Chokladtryffel med apelsin och flingsalt

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(228 st)

Ljuvlig chokladtryffel med smak av apelsin och flingsalt - en kombination som gör chokladtryffeln ännu godare.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 40 st

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp grädde och smör i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Bryt chokladen i bitar, rör ner den i grädden och låt den smälta. Rör i kvarg och apelsinskal. Häll chokladen i en aluminiumform ca 15x20 cm. Strö salt över chokladen och låt den stelna i kylen minst 4 tim. Ta ur tryffeln ur formen och skär den i bitar med en vass kniv.

Så lyckas du med tryffeln

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 65 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 4 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem