Choklad- och apelsincheesecake

Choklad- och apelsincheesecake

Betyg

(48 st)

En häftig avslutning på middagen. Dekorera med exotiska frukter och låt fantasin flöda.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bitar

Fyllning

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200 grader. Krossa kexen fint eller stöt dem i mortel. Hacka chokladen. Smält smöret, rör ner chokladen. Rör tills chokladen smält. Blanda chokladsmeten med kexen. Tryck ut degen i en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Förgrädda skalet ca 5 min. Vispa ägg och socker. Rör ner apelsinjuice, apelsinskal, färskosten och crème fraiche. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45 min. Låt kallna och garnera med frukt.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem