Chiliglaserade revbensspjäll med potatis- och avokadosallad
2 tim
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Revbensspjäll som kokas och sedan glaseras och grillas blir härligt saftiga och goda.
Ingredienser
Potatissallad:
|
Tjockskurna revbensspjäll
|
1 kg |
|---|---|
|
Delikatesspotatis
|
800 g |
| 50 g | |
|
Flingsalt
|
1 tsk |
|
Tomater
|
3 |
|
Mogna avokados
|
3 |
|
Svartpeppar
|
Dressing:
| 150 g | |
| 1 dl | |
|
Kapris
|
1 msk |
Glaze:
|
Torkade aprikoser finhackade
|
150 g |
|---|---|
|
Finhackade vitlöksklyftor
|
2 |
|
Japansk soja
|
1 dl |
|
Farinsocker
|
½ dl |
|
Sambal oelek
|
1 msk |
|
Vatten
|
1 dl |
|
Vitvinsvinäger
|
1½ msk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
1156 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 11,5 g |
| Protein: | 21,4 % | 60,8 g |
| Fett: | 56,5 % | 73,9 g |
| Kolhydrater: | 22,1 % | 62,9 g |