Chèvresallad
45 min
•
Arbetstid: 45 min
Buffé
Huvudrätt
Lunch
Tillbehör
•
Denna matiga chèvresallad med gulbetor slungade i brynt timjan- och hasselnötssmör är en sann smaksensation! Chèvresallad funkar lika bra att äta som den är eller att servera som ett tillbehör. Perfekt till såväl lamm som till kyckling.
Ingredienser
|
Gulbetor
|
500 g |
|---|---|
|
Belugalinser
|
2 dl |
|
Falbygdens® Getost
|
150 g |
|
Flytande honung
|
½ msk |
| 50 g | |
|
Rostade hasselnötter
|
1 dl |
|
Färsk timjan
|
½ kruka |
|
Päron
|
1 |
|
Rucola
|
65 g |
|
Salt och svartpeppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
511 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 15,4 g |
| Protein: | 18 % | 22,6 g |
| Fett: | 52 % | 30,1 g |
| Kolhydrater: | 30 % | 37,7 g |