Cheesecakekräm med äppelkompott
20 min
•
Arbetstid: 15 min
Brunch
Dessert
•
En fräsch och inte för söt efterrätt som du snabbt slänger ihop. Kompotten förbereds med fördel dagen före! Toppa med smulat digestivekex för lite krisp.
Ingredienser
|
Röda äpplen
|
2 |
|---|---|
|
Citron, saften från
|
½ |
|
Strösocker
|
2 msk |
|
Vatten
|
2 msk |
|
Kanelstång
|
1 |
|
Digestivekex
|
4 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
211 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,2 g |
| Protein: | 9,2 % | 4,8 g |
| Fett: | 46,9 % | 11,2 g |
| Kolhydrater: | 43,9 % | 22,8 g |