Cannelloni med vitost och spenat
40 min

Cannelloni med vitost och spenat

Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Cannelloni med vitost och spenat

Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Till servering:

  • blandad grönsallad

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Krama ur spenaten och lägg i en bunke. Smula ner det mesta av osten, rör i kvarg och pressa i vitlök. Salta och peppra. Fördela blandningen på lasagneplattorna och rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord form med skarven nedåt. Ringla över såsen och smula över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen tills pastarullarna är mjuka, ca 25 min. Strö över persilja. Servera med grönsallad.

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Fett: 20 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Protein: 25 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.