Cannelloni med vitost och spenat

Cannelloni med vitost och spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(16 st)

40 min

Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 65 g blandad grönsallad

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Krama ur spenaten och lägg i en bunke. Smula ner det mesta av osten, rör i kvarg och pressa i vitlök. Salta och peppra. Fördela blandningen på lasagneplattorna och rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord form med skarven nedåt. Ringla över såsen och smula över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen tills pastarullarna är mjuka, ca 25 min. Strö över persilja. Servera med grönsallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem