Cannelloni med vitost och spenat

Cannelloni med vitost och spenat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(41 st)

40 min

Cannelloni är pastarullar gjorda på färska lasagneplattor som du lätt kan variera fyllningen i. Här är en vegetarisk variant med spenat, ost och smaksatt crème fraiche.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Till servering:

  • 65 g blandad grönsallad

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Krama ur spenaten och lägg i en bunke. Smula ner det mesta av osten, rör i kvarg och pressa i vitlök. Salta och peppra.
  3. Fördela blandningen på lasagneplattorna och rulla ihop till rullar. Lägg dem i en smord form med skarven nedåt.
  4. Ringla över såsen och smula över resten av osten. Gratinera i mitten av ugnen tills pastarullarna är mjuka, ca 25 min.
  5. Strö över persilja. Servera med grönsallad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 470 kcal
  • Protein: 25 g
  • Kolhydrater: 45 g
  • Fett: 20 g

Skriv ut

Andra goda förslag