Calzone
40 min
Huvudrätt
Middag
Snabbmat
Frysbar
•
Calzone är för många den absoluta favoritpizzan. Fyllningen består av ost, tomatsås och skinka, och den viks ihop innan den gräddas. Den har sitt ursprung i Neapel, och finns att beställa på de allra flesta pizzerior, men testa att göra din egen calzone!
Ingredienser
|
Pizzakit
|
2 förp |
|---|---|
|
Champinjoner
|
250 g |
|
Salt och peppar
|
|
|
Rökt skinka
|
200 g |
| 150 g | |
| 1 msk | |
|
Salladsmix
|
65 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Rulla lite deg till en lång remsa att dekorera pizzan med.
Näringsvärden, per port
Energi:
1240 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 12,9 g |
| Protein: | 16,3 % | 49,6 g |
| Fett: | 23,1 % | 32,4 g |
| Kolhydrater: | 60,6 % | 185 g |