Grönkålssallad med caesardressing
15 min
Huvudrätt
Förrätt
•
Denna kålsallad med granatäpple, nötter och krämig caesardressing är ett perfekt tillbehör när det ska bjudas på pizzamiddag. Passar även utmärkt till grillad mat!
Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Sallad:
Toppa salladen med lite extra lagrad Arla® Svecia, smulad i mindre bitar.
Energi:
680 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 11 g |
Kolhydrater: | 7 g |
Fett: | 67 g |
Ingredienser
50 g | |
Liten vitlöksklyfta
|
1 |
Ägg
|
1 |
Sardellfiléer
|
3 |
Pressad citronsaft
|
2 msk |
Matolja
|
ca 2 dl |
Salt
|
1 krm |
Nymalen svartpeppar
|
Till servering:
Grönkål
|
150 g |
---|---|
Röd endive
|
1 |
Blandade nötter
|
2 dl |
Granatäppelkärnor
|
1 dl |