Caesarsallad med grönkål
30 min
Buffé
Förrätt
Lunch
•

En annorlunda caesarsallad med nya inslag - grönkål och krutonger av vörtbröd. Servera salladen med klassisk dressing.
Ingredienser
Vörtbröd
|
5 skivor |
---|---|
3 msk | |
Romansallad
|
2 huvuden |
Grönkål
|
1 kvist |
Dressing:
2½ dl | |
Ansjovisfilé
|
25 g |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
2 dl | |
Dijonsenap
|
1 tsk |
Pressad citron
|
1 msk |
Worcestershiresås
|
1 tsk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Får du dressing över håller den sig i kylen flera dagar.
Näringsvärden, per port
Energi:
375 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 12,8 % | 11,8 g |
Fett: | 59,8 % | 25,4 g |
Kolhydrater: | 27,4 % | 25,3 g |

