Caesarsallad med Cheddar
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Kvällsmat
Lunch
Middag
•
Caesarsallad på nytt sätt, med Cheddar, stekta äppelklyftor och brödkrutonger på vörtbröd. Annorlunda och sagolikt gott!
Ingredienser
|
Vörtbröd
|
3 skivor |
|---|---|
|
Äpple
|
1 |
| 3 msk | |
|
Romansallad
|
1 huvud |
|
Kvibille® Cheddar 6 mån
|
150 g |
Ansjovisdressing:
|
Ansjovisfilé
|
75 g |
|---|---|
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
399 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 15,6 % | 15,3 g |
| Fett: | 66,9 % | 30,2 g |
| Kolhydrater: | 17,5 % | 17,2 g |