Burgare på vörtbröd med lingondressing

Burgare på vörtbröd med lingondressing

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Variera din hamburgare med ett grövre bröd och en läcker dressing på gräddfil och rårörda lingon.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda färsen med ägg, salt, peppar, mjölken, persilja och lök. Forma till fyra stora biffar. Stek dem i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Blanda gräddfil och lingon. Lägg burgarna på vörtbröd och servera med de goda tillbehören.

Tips:

Nötfärsen kan även bytas ut mot blandfärs.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 315 kcal
  • Protein: 24 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem