Högrevsburgare med bacon och cheddar

Högrevsburgare med bacon och cheddar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(47 st)

Saftiga högrevsburgare med knaperstekt bacon, krispig sallad och smakrik cheddar. Högrevsfärsen gör burgarna extra saftiga och goda. Servera med cole slaw och rostad potatis.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Tillbehör:

  • 2 tomater
  • 1 silverlök
  • 4 blad krispsallad
  • 1 saltgurka
  • 4 msk majonnäs
  • 4 hamburgerbröd
  • 2 msk tomatketchup

Gör så här

Gör så här

  1. Börja med att steka baconet knaprigt i en varm stekpanna, låt rinna av på hushållspapper. Fortsätt med tillbehören.
  2. Skiva tomaterna tunt. Skala och skiva silverlöken. Skiva saltgurkan tunt på längden. Dela hamburgerbröden och rosta snittytan.
  3. Forma färsen till 4 hamburgare, salta och peppra. Stek dem i smör ca 3 min på varje sida. Lägg en ostskiva på varje hamburgare.
  4. Bred majonnäs på brödens över- och underdel. Lägg sallad och hamburgare på brödens underdel och fördela resten av tillbehören på burgarna. Lägg på överdelen.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 690 kcal
  • Protein: 38 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 45 g

Skriv ut

Källa: