Bulgursallad med kanelröra

Bulgursallad med kanelröra

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(45 st)

Bulgur är krossat vete med mycket fibrer. Vi blandar och smaksätter bulguren med curry, russin, fänkål, apelsin och kanel till god och smakrik sallad.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Kanelröra:

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll på buljongen och koka enligt anvisning på bulgurförpackningen. Skär fänkålen i tunna strimlor. Skala apelsinerna och skär dem i bitar. Blanda bulgur med fänkål, apelsin, russin och rucola på ett stort fat. Blanda ihop kanelröran. Servera salladen med kanelröran.

Näringsvärden, per portion inklusive tillbehör

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 19 g
  • Kolhydrater: 57 g
  • Fett: 7 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag