Buffalo wings
1 tim
Brunch
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
•
&format=webp)
Heta buffalo wings, precis som dom ska vara! Vi marinerar kycklingvingarna i gräddfil och saltgurkslag för den rätta smaken. När kycklingen är nyfriterad vänds den ner i en smörig och het sås för att sedan avnjutas tillsammans med saltgurka och ädelostdipp.
Ingredienser
Marinad:
Kycklingvingar
|
900 g |
---|---|
1 dl | |
Saltgurka
|
1 burk |
Blue cheese dip:
140 g | |
2 dl | |
Cayennepeppar
|
2 krm |
Salt
|
Buffalosås:
150 g | |
Hot sauce, t ex srirachasås
|
1½ dl |
Worcestershiresås
|
1 tsk |
Panering:
Potatismjöl
|
4 dl |
---|---|
Vitlökspulver
|
2 msk |
Chilipulver
|
1 msk |
Flingsalt
|
½ msk |
Cayennepeppar
|
2 tsk |
Till fritering:
Neutral olja
|
1 liter |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
3211 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,2 g |
Protein: | 7 % | 55,6 g |
Fett: | 83,7 % | 303,7 g |
Kolhydrater: | 9,3 % | 73,8 g |

