Brytbröd med solroskärnor
1 tim 45 min
•
Arbetstid: 30 min
Buffé
Tillbehör
Frysbar
•

Ett superlätt bröd som går snabbt att baka. Bara att hälla ut på plåten och grädda. Njut sedan brödet med smör och en god ost.
Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
Ljummet vatten 37°
|
5 dl |
Salt
|
1 tsk |
250 g | |
Ljust lantbrödsmjöl
|
14 dl |
Lätt uppvispad äggvita
|
1 |
Saltrostade solroskärnor
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
247 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 14,3 % | 8,7 g |
Fett: | 16,5 % | 4,6 g |
Kolhydrater: | 69,2 % | 42,1 g |

