Brytbröd
1 tim 45 min
Frysbar
•

Lättbakat och smakrikt bröd som passar bra att ta med till utflykten eller knytkalaset.
Ingredienser
25 g | |
Grahamsmjöl
|
2 dl |
Vetemjöl special
|
6½ dl |
Salt
|
1 tsk |
Strösocker
|
1 msk |
Jäst
|
25 g |
Vatten
|
3 dl |
Solroskärnor eller
|
1 dl |
Oliver
|
1 dl |
Pensling och garnering:
Ägg
|
|
---|---|
Solroskärnor
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Solroskärnorna i brödet kan bytas ut mot grovhackade fyllda oliver och solroskärnorna till garnering kan bytas ut mot sesam- eller vallmofrön.
Näringsvärden, per st
Energi:
2306 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 45,6 g |
Protein: | 11,6 % | 65,7 g |
Fett: | 26 % | 67,9 g |
Kolhydrater: | 62,4 % | 354 g |

