Brownie med vitchoklad- och färskostswirl

Brownie med vitchoklad- och färskostswirl

Betyg

(82 st)

Imponera med en spännande variant på en klassisk chokladkaka. Extra lyxig brownie med vit choklad och färskost på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 bitar

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Lägg bakplåtspapper i en fyrkantig form, ca 20*30 cm. Hacka nötterna. Smält smöret och rör ner kakao. Röra ihop ägg och socker i en bunke. Vänd ner kakaoblandningen, salt, vaniljpulver, nötter och mjölet blandat med bakpulver. Smält chokladen i micro eller över vattenbad, rör i färskosten. Bred ut smeten i formen och klicka på chokladsmeten och dra runt så att det bildas mönster i kakan. Grädda i mitten av ugnen 20-25 min. Låt svalna och skär kakan i rutor. Förvara i kyl.

Näringsvärden, per bit

  • Energi: 260 kcal
  • Protein: 4 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem