Bröd med cottage cheese och pumpafrön
2 tim
•
Arbetstid: 40 min
Brunch
Frukost
Tillbehör
Frysbar
•
Baka bröd med KESO® Cottage cheese! Dessa underbara och luftiga frallor blir extra saftiga och proteinrika tack vare osten.
Ingredienser
|
Jäst
|
50 g |
|---|---|
| 50 g | |
| 5 dl | |
| 250 g | |
|
Flytande honung
|
1 msk |
|
Salt
|
1½ tsk |
|
Pumpakärnor
|
1 dl |
|
Rågsikt
|
4 dl |
|
Vetemjöl
|
8 dl |
|
Ägg, uppvispat
|
1 |
|---|---|
|
Pumpakärnor
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
161 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,5 g |
| Protein: | 14,9 % | 5,9 g |
| Fett: | 28 % | 5,1 g |
| Kolhydrater: | 57,1 % | 22,7 g |