Bröd i långpanna
2 tim
Brunch
Buffé
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•

Bröd till många, då är det smidigt att baka brödet i långpanna. Detta bröd är bakat med mjölk, vetemjöl och rågmjöl. Toppa med dina favoritfrön och njut av generösa bitar av nybakat bröd. Underbart gott med smör och lagrad ost!
Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
6 dl | |
Flytande honung
|
2 msk |
75 g | |
Vetemjöl
|
7 dl |
Fint rågmjöl
|
5 dl |
Salt
|
2 tsk |
Topping:
1 dl | |
Vallmofrön, solrosfrön, linfrön eller sesamfrön
|
2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per bit
Energi:
327 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per bit | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,5 g |
Protein: | 11,5 % | 9,3 g |
Fett: | 34,1 % | 12,6 g |
Kolhydrater: | 54,4 % | 43,8 g |

