Bovete- och chiabröd
1 tim 45 min
•
Arbetstid: 15 min
Frysbar
•
Lättbakat glutenfritt bröd som bakas i muffinsformar. Toppa med nyttiga chiafrön.
Ingredienser
|
Jäst
|
25 g |
|---|---|
| 3 dl | |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
½ dl |
|
Flytande honung
|
2 msk |
|
Salt
|
½ msk |
|
Bovetemjöl
|
3 dl |
|
Rismjöl
|
2 dl |
|
Solroskärnor
|
½ dl |
Topping:
|
Chiafrön
|
2 msk |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
221 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,7 g |
| Protein: | 11,6 % | 6,3 g |
| Fett: | 30,8 % | 7,7 g |
| Kolhydrater: | 57,6 % | 31,3 g |