Bovete- och chiabröd
1 tim 45 min
•
Arbetstid: 15 min
Frysbar
•

Lättbakat glutenfritt bröd som bakas i muffinsformar. Toppa med nyttiga chiafrön.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
3 dl | |
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
½ dl |
Flytande honung
|
2 msk |
Salt
|
½ msk |
Bovetemjöl
|
3 dl |
Rismjöl
|
2 dl |
Solroskärnor
|
½ dl |
Topping:
Chiafrön
|
2 msk |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
221 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 11,6 % | 6,3 g |
Fett: | 30,8 % | 7,7 g |
Kolhydrater: | 57,6 % | 31,3 g |

