Bolognese på högrev
2 tim
•
Arbetstid: 40 min
Huvudrätt
Middag
•
Denna fylliga bolognese är ett långkok med ljuvlig smak och sälta från rimmat sidfläsk och salami. Bolognese på högrev tar en god stund på spisen men är väl värd mödan.
Ingredienser
|
Gula lökar
|
2 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
3 |
|
Morot
|
150 g |
|
Rimmat sidfläsk
|
150 g |
|
Högrev
|
150 g |
|
Salami
|
100 g |
| 1 msk | |
|
Tomatpuré
|
2 msk |
|
Rödvin
|
3 dl |
|
Kalvfond
|
3 msk |
|
Körsbärstomater
|
400 g |
|
Torkad oregano
|
2 tsk |
Till servering:
| 2 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
506 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g |
| Protein: | 18,1 % | 22,5 g |
| Fett: | 61,7 % | 35,4 g |
| Kolhydrater: | 8,7 % | 10,8 g |