Blomkålssallad med avokado och kryddiga korvar
30 min

Blomkålssallad med avokado och kryddiga korvar

Tänk dig det bästa med tzatziki och guacamole i en röra, här har du den! Serveras till blomkålsriset som blir härligt krispigt efter en sväng stekpannan.
Betyg (6 st)

Mitt betyg:

Blomkålssallad med avokado och kryddiga korvar

Tänk dig det bästa med tzatziki och guacamole i en röra, här har du den! Serveras till blomkålsriset som blir härligt krispigt efter en sväng stekpannan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Blomkålssallad

Gör så här:

Riv blomkålen grovt och fräs i hälften av smör-&rapsolja ca 2 min. Tillsätt citronsaft och skal. Lägg upp den frästa blomkålen på ett fat. Tärna gurka. Dela, kärna ur och skiva avokadon. Blanda gurkan med hälften av avokadon och yoghurten, salta och peppra. Klicka gurk-och avokadoyoghurten på blomkålsfatet. Toppa med resten av avokadon och ärtskotten. Skiva korven i grova bitar, och stek i resten av smör-&rapsoljan. Servera med pitabröd.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port

  • Energi: 765 kcal
  • Fett: 51 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Protein: 26 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.