Blomkålssallad med avokado och kryddiga korvar

Blomkålssallad med avokado och kryddiga korvar

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(12 st)

30 min

Tänk dig det bästa med tzatziki och guacamole i en röra, här har du den! Serveras till blomkålsriset som blir härligt krispigt efter en sväng stekpannan.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Blomkålssallad

Gör så här:

Gör så här:

Riv blomkålen grovt och fräs i hälften av smör-&rapsolja ca 2 min. Tillsätt citronsaft och skal. Lägg upp den frästa blomkålen på ett fat. Tärna gurka. Dela, kärna ur och skiva avokadon. Blanda gurkan med hälften av avokadon och yoghurten, salta och peppra. Klicka gurk-och avokadoyoghurten på blomkålsfatet. Toppa med resten av avokadon och ärtskotten. Skiva korven i grova bitar, och stek i resten av smör-&rapsoljan. Servera med pitabröd.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 765 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 51 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem