Blandad sallad

Blandad sallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(6 st)

En sallad med nötter och frön blir härligt knaprig, använd de du har hemma. Toppa salladen med en ljuvlig dressing på grädde, senap, citron och en skvätt sherry.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 1 liter salladsblad
  • 1 rödlök
  • ½ dl hackade valnötter

Dressing:

Gör så här:

Gör så här:

Skölj salladen i iskallt vatten. Låt den rinna av väl. Bryt salladsbladen i bitar i en stor skål. Skala och skiva löken. Blanda ner lök och valnötskärnor i salladen. Blanda ihop dressingen och droppa lite av den över salladen. Servera resten av dressingen till.

Tips:

Valnötterna kan bytas ut mot solrosfrön.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem