Biffkebab

Biffkebab

30 min Huvudrätt
Biffkebab med pepparkakskrydda, spiskummin och koriander. Servera vår kebab med den goda vitlökssåsen, bröd och favoritgrönsakerna.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Rör ihop såsen och ställ kallt.
  • Strimla köttet. Skala och skiva löken.
  • Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt löken och låt den fräsa med. Salta och krydda med pepparkakskrydda och spiskummin.
  • Hacka koriandern och strö över köttet.
  • Skala, kärna ur och skär avokadon i bitar. Skär chilin i ringar. och limen i klyftor.
  • Servera med sås, bröd och grönsaker.
Klart!
Energi:

355 kcal

Protein: 26 g
Kolhydrater: 25 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Lövbiff
400 g
Små gula lökar
2
2 msk
Salt
½ tsk
Pepparkakskrydda
1 tsk
Malen spiskummin
½ tsk
Färsk koriander
1 kruka
Vitlökssås
2 dl
Pressad vitlöksklyfta
1
Tortillabröd
4
Avokado
1
Röd chili
½
Lime
1
Machésallad
60 g