Biffkebab

Biffkebab

Betyg

(28 st)

Biffkebab med pepparkakskrydda, spiskummin och koriander. Servera vår kebab med den goda vitlökssåsen, bröd och favoritgrönsakerna.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 400 g lövbiff
  • 2 små gula lökar
  • 2 msk Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja original flytande matfett
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk pepparkakskrydda
  • ½ tsk malen spiskummin
  • 1 kruka färsk koriander

Vitlökssås

  • 4 tortillabröd
  • 1 avokado
  • ½ röd chili
  • 1 lime
  • 60 g machésallad

Gör så här:

Gör så här:

Rör ihop såsen och ställ kallt. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Bryn köttet i smör-&rapsolja i en stekpanna. Tillsätt löken och låt den fräsa med. Salta och krydda med pepparkakskrydda och spiskummin. Hacka koriandern och strö över köttet. Skala, kärna ur och skär avokadon i bitar. Skär chilin i ringar. och limen i klyftor. Servera med sås, bröd och grönsaker.

Näringsvärden, per port inkl sås och bröd

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 26 g
  • Kolhydrater: 25 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem