Belugalinssallad
30 min
Buffé
Huvudrätt
•
&format=webp)
En mättande och smakrik sallad med lyxiga belugalinser smaksatta med dijonsenap och lagrad ost. Serverad med massa krispig frisésallad, nötter, granatäpple och lite krämig KESO® Cottage cheese.

Ingredienser
Belugalinser
|
2 dl |
---|---|
Rödlök
|
1 |
Bladpersilja
|
25 g |
100 g | |
Dijonsenap
|
1 msk |
Olivolja
|
2 msk |
Salt och svartpeppar
|
|
Frisésallad
|
1 huvud |
Broccoli
|
250 g |
Granatäppelkärnor
|
1 dl |
Rostade pistagenöt
|
1 dl |
Till servering:
250 g | |
Kallpressad olivolja
|
2 msk |
Finhackad färsk persilja
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
540 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 15,5 g |
Protein: | 23,9 % | 31,8 g |
Fett: | 54,1 % | 33 g |
Kolhydrater: | 22 % | 29,2 g |

