Bärmousse med citron
3 tim
•
Arbetstid: 15 min
Dessert
•
En lättlagad, luftig och fräsch mousse man verkligen kan njuta av till dessert. Toppa moussen med bär som ska vara frysta när man lägger upp dem.
Ingredienser
|
Gelatinblad
|
2 |
|---|---|
| 2½ dl | |
|
Citron
|
rivet skal och saft av ½ |
|
Frysta hallon och blåbär
|
200 g |
|
Florsocker
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Det är viktigt att inte tina bären först.
Näringsvärden, per port
Energi:
160 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,6 g |
| Protein: | 9,6 % | 3,8 g |
| Fett: | 37 % | 6,7 g |
| Kolhydrater: | 53,4 % | 21 g |