Barbequecoleslaw med jalapeno och rödkål
1 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
Tillbehör
Snabbmat
•
Snyggt rosa coleslaw med fruktig hetta från jalapeno och extra rökighet från de knapriga nötterna. Smakar bra till hamburgare, revbensspjäll och lax.
Ingredienser
|
Rödkål
|
150 g |
|---|---|
|
Morot
|
1 |
|
Syrligt grönt äpple
|
1 |
|
Skivad inlagd jalapeño
|
1 msk |
| 1 dl | |
|
Majonnäs
|
½ dl |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Strösocker
|
1 krm |
|
Barbeque- nötter
|
3 msk |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Nötter eller mandlar med barbequesmak ger både sälta, rökt smak och tuggmotstånd. Du hittar dem i affärens snackshylla.
Näringsvärden, per port
Energi:
197 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 5,4 % | 2,6 g |
| Fett: | 74,4 % | 16,6 g |
| Kolhydrater: | 20,2 % | 9,8 g |