Viltburgare med bacon och äpple

Viltburgare med bacon och äpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

30 min

Lägg tid på tillbehören! Med färdiga burgare kan du satsa på fler och smarrigare tillbehör, till exempel en krämig coleslaw på savoykål och crème fraiche med smak av cheddar och karamelliserad lök.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Savoykålsslaw:

Gör så här

Gör så här

Savoykålslaw:

  1. Finstrimla savoykålen. Koka den 1 min i saltat vatten. Häll av och kyl i kallt vatten. Krama ur kålen och rör ihop med crème fraiche, salt och peppar.
  1. Stek viltburgarna i smör-&rapsolja 7-9 min, enligt anvisning på förpackningen. Lägg på ost när ca 1 min återstår.
  2. Kärna ur och skiva äpplet. Stek äppelskivor och bacon var för sig. Lägg ihop burgarna med bröd, sallad, coleslaw, äpple och bacon.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 545 kcal
  • Protein: 37 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 26 g

Skriv ut

Källa: