Viltburgare med bacon och äpple
30 min
Huvudrätt
•
Lägg tid på tillbehören! Med färdiga burgare kan du satsa på fler och smarrigare tillbehör, till exempel en krämig coleslaw på savoykål och crème fraiche med smak
av parmesan och vitlök.
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Savoykålslaw:
Energi:
545 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 37 g |
Kolhydrater: | 35 g |
Fett: | 26 g |
Ingredienser
Frysta viltburgare
|
4 |
---|---|
4 skivor | |
Äpple
|
1 |
Bacon
|
140 g |
Salladsblad, gärna ekblad
|
4 |
Hamburgerbröd
|
4 |
Savoykålsslaw:
Savoykål
|
250 g |
---|---|
2 dl | |
Salt
|
2 krm |
Svartpeppar
|
1 krm |