Upptäck
Recept & mat
Produkter
Hållbarhet
Om Arla
Arla
Recept & mat
Viltburgare med bacon och äpple
Viltburgare med bacon och äpple
30 min
Huvudrätt
•
Kommentarer
Lägg tid på tillbehören! Med färdiga burgare kan du satsa på fler och smarrigare tillbehör, till exempel en krämig coleslaw på savoykål och crème fraiche med smak av parmesan och vitlök.
Andra liknande recept
15 min
Picklad rödlök
(796)
Karamelliserad lök
(30)
Budget
30 min
Morotsbiffar
(37)
Budget
30 min
Hamburgare
(669)
Budget
45 min
Kycklingburgare
(21)
Fler recept
Provlagat av Arla Mat
Gör så här
Savoykålslaw:
Finstrimla savoykålen. Koka den 1 min i saltat vatten. Häll av och kyl i kallt vatten.
Krama ur kålen och rör ihop med crème fraiche, salt och peppar.
Stek viltburgarna i smör-&rapsolja 7-9 min, enligt anvisning på förpackningen. Lägg på ost när ca 1 min återstår.
Kärna ur och skiva äpplet. Stek äppelskivor och bacon var för sig. Lägg ihop burgarna med bröd, sallad, coleslaw, äpple och bacon.
Klart!
Näringsvärden, per port
Energi:
545 kcal
Protein:
37 g
Kolhydrater:
35 g
Fett:
26 g
Ingredienser
Frysta viltburgare
4
Castello® Burger Cheddar skivad hårdost
4 skivor
Äpple
1
Bacon
140 g
Salladsblad, gärna ekblad
4
Hamburgerbröd
4
Savoykålsslaw:
Savoykål
250 g
Arla Köket® Lätt crème fraiche parmesan & vitlök
2 dl
Salt
2 krm
Svartpeppar
1 krm
Andra liknande recept
15 min
Picklad rödlök
(796)
Karamelliserad lök
(30)
Budget
30 min
Morotsbiffar
(37)
Budget
30 min
Hamburgare
(669)
Budget
45 min
Kycklingburgare
(21)
Budget
15 min
Vitkålssallad
(8)
Budget
1 tim 20 min
Hamburgerbröd brioche
(39)
Budget
Bacon i ugn
(13)
Budget
10 min
Hamburgardressing
(5)
20 min
Halloumiburgare
(7)
Fler recept
Arlakadabra – pyssel och kul
Arla Mat – receptapp
Nyhetsbrev
Arlas webbshop
Konsumentforum