Rödbetsburgare med röd coleslaw

Rödbetsburgare med röd coleslaw

Betyg

(10 st)

35 min

Vegoburgare med krämig coleslaw. Rödbetor och getost är riktigt goda smakkompisar och här får de sällskap av friskt äpple också!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Röd coleslaw:

  • 200 g rödkål
  • 1 rött äpple
  • 1 morot
  • 50 g getost
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 2 krm salt
  • 1 tsk flytande honung

Tillbehör:

  • 4 hamburgerbröd
  • 20 g babyspenat
  • 20 g rödbetsgroddar

Gör så här:

Gör så här:

Skala och riv rödbetorna. Skala och hacka rödlök och vitlök. Blanda alla ingredienser. Forma smeten till 8 biffar.

Strimla rödkålen. Kärna ur och skär äpplet i små bitar. Skala och riv moroten. Riv eller smula osten. Rör ihop alla ingredienser.

Stek burgarna i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Dela bröden och rosta snittytorna i stekpanna. Lägg ihop bröden med burgare, coleslaw, mangoldskott och rödbetsgroddar emellan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 700 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 84 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem