Rödbetsburgare med röd coleslaw

Rödbetsburgare med röd coleslaw

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(10 st)

35 min

Vegoburgare med krämig coleslaw. Rödbetor och getost är riktigt goda smakkompisar och här får de sällskap av friskt äpple också!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Röd coleslaw:

  • 200 g rödkål
  • 1 rött äpple
  • 1 morot
  • 50 g getost
  • 2 dl Arla® gräddfil Gräddfil 12%
  • 2 krm salt
  • 1 tsk flytande honung

Tillbehör:

  • 4 hamburgerbröd
  • 20 g babyspenat
  • 20 g rödbetsgroddar

Gör så här:

Gör så här:

Skala och riv rödbetorna. Skala och hacka rödlök och vitlök. Blanda alla ingredienser. Forma smeten till 8 biffar.

Strimla rödkålen. Kärna ur och skär äpplet i små bitar. Skala och riv moroten. Riv eller smula osten. Rör ihop alla ingredienser.

Stek burgarna i smör i en stekpanna ca 4 min på varje sida. Dela bröden och rosta snittytorna i stekpanna. Lägg ihop bröden med burgare, coleslaw, mangoldskott och rödbetsgroddar emellan.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 700 kcal
  • Protein: 18 g
  • Kolhydrater: 84 g
  • Fett: 30 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem