Bananpannkakor med smetana och cashewnötter

Bananpannkakor med smetana och cashewnötter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(0 st)

Bananpannkakor gjorda på amerikanskt vis med bikarbonat och bakpulver i smeten. Servera med krämig dipp på smetana och cashew och ringla honung på toppen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Vispa i mjölken till en slät smet. Tillsätt ägget och mosa ner bananen, låt vila minst 30 min. Grovhacka nötterna och blanda med smetana, ställ kallt. Stek små pannkakor i smör-&rapsolja. Servera med smetana och ringla över honung.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 380 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 35 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem