Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.
Betyg (8 st)

Mitt betyg:

Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick några hål i potatisen. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim. Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda ägg, spenat, kvarg, pressad vitlök, salt och peppar. Servera potatisen med röran och en sallad.

Källa:

Rekommenderade produkter

Näringsvärden, per port inkl sallad

  • Energi: 410 kcal
  • Fett: 12 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Protein: 21 g
Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.