Bakad potatis med ägg och spenat

Bakad potatis med ägg och spenat

Betyg

(9 st)

Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Stick några hål i potatisen. Baka potatisen på galler i mitten av ugnen ca 1 tim. Hårdkoka äggen 8-10 min. Skala och mosa äggen med en gaffel. Blanda ägg, spenat, kvarg, pressad vitlök, salt och peppar. Servera potatisen med röran och en sallad.

Näringsvärden, per port inkl sallad

  • Energi: 410 kcal
  • Protein: 21 g
  • Kolhydrater: 52 g
  • Fett: 12 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem