Bakad potatis med ägg och spenat
1 tim 15 min
•
Arbetstid: 15 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bakad potatis med en fyllning på kvarg kvarg, ägg och spenat är supergott! Och en bakad potatis blir både läcker och nyttig med denna röra.
Ingredienser
|
Bakpotatisar
|
4 |
|---|---|
|
Ägg
|
4 |
|
Hackad färsk spenat
|
3 dl |
| 250 g | |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
351 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,8 g |
| Protein: | 20,1 % | 17,4 g |
| Fett: | 29,2 % | 11,6 g |
| Kolhydrater: | 50,7 % | 43,8 g |