Bakad potatis med ädelost
1 tim 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Bakad potatis med en sås på crème fraiche, spenat, vitlök och ädelost - festligt och supergott. Bakad potatis när den är som bäst!
Ingredienser
|
Stora bakpotatisar à ca 300 g
|
2 |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Bladspenat
|
150 g |
| 1 msk | |
| 125 g | |
| 1 dl | |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
289 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,5 g |
| Protein: | 13,9 % | 9,9 g |
| Fett: | 54,5 % | 17,8 g |
| Kolhydrater: | 31,6 % | 22,5 g |