Baguette med cottage cheese, lax och wasabi
25 min
Brunch
Huvudrätt
Lunch
Mellanmål
•
&format=webp)
Fyll en surdegsbaguette med wasabihet KESO® Cottage cheese, gravad lax, avokado och sallad. Mättande och lätt att laga. Varför inte plocka med dig denna smakrika baguette nästa gång det är dags för picknick.

Karolina Sparring
Kock och receptansvarig Arla Mat

Ingredienser
Stor surdegsbaguette eller 2 mindre
|
1 |
---|
Fyllning:
500 g | |
Wasabipasta
|
2 tsk |
Gravad lax
|
100 g |
Avokados
|
2 |
Liten rödlök
|
1 |
Salt och peppar
|
Tillbehör:
Machésallad
|
65 g |
---|---|
Färsk koriander
|
1 kruka |
Lime, i klyftor
|
1 |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
535 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 30 g |
Kolhydrater: | 60 g |
Fett: | 18 g |

