Baguette med cottage cheese, lax och wasabi

Baguette med cottage cheese, lax och wasabi

25 min Huvudrätt
Fyll en surdegsbaguette med wasabihet cottage cheese, gravad lax, avokado och sallad. Mättande och lätt att laga. Varför inte plocka med dig denna smakrika baguette nästa gång det är dags för picknick.
Karolina Sparring
Karolina Sparring Kock och receptansvarig Arla Mat
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/baguette-med-cottage-cheese-lax-och-wasabi/

Gör så här

  • Blanda cottage cheese med wasabi. Smaka av med salt och peppar.
  • Skala, kärna ur och skiva avokadon. Skala och skär löken i tunna skivor.
  • Skär brödet i 4 bitar och skär ett snitt i mitten på varje bit. Fördela salladsblad i bröden och lägg på cottage cheese.
  • Fyll baguettebröden med avokado, rödlök och lax. salta och peppra.
  • Toppa baguetterna med koriander och pressa över lite lime.
Klart!
Energi:

535 kcal

Protein: 30 g
Kolhydrater: 60 g
Fett: 18 g

Ingredienser

Stor surdegsbaguette eller 2 mindre
1
Fyllning:
500 g
Wasabipasta
2 tsk
Gravad lax
100 g
Avokados
2
Liten rödlök
1
Salt och peppar
Tillbehör:
Machésallad
65 g
Färsk koriander
1 kruka
Lime, i klyftor
1