Bagels med ädelost

Bagels med ädelost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Bagels för finsmakare med krämiga skivor ost, läcker parmaskinka och vitlöksfräst zucchini. Läcker smörgås att bjuda på!

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 4 bagels

Tillbehör:

Gör så här

Gör så här

Dela brödet på längden. Skär squashen i skivor. Skala och hacka vitlöken. Fräs squash och vitlök i smör i en stekpanna. Dela tomaterna i klyftor och kärna ur dem. Fördela salladsbladen på bottenhalvorna. Lägg på parmaskinka och de urkärnade tomaterna. Lägg sedan på skivor av Castello white och squashen. Krydda gärna efter smak med salt och peppar. Lägg på överdelen av brödet.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag