Auberginegratäng
50 min
•
Arbetstid: 20 min
Huvudrätt
Lunch
Matlåda
Middag
Frysbar
•
Denna auberginegratäng är en vegetarisk variant på grekisk moussaka. Enkel och sanslöst god!
Ingredienser
|
Aubergine
|
400 g |
|---|---|
|
Salt
|
½ tsk |
|
Gul lök
|
1 |
|
Vitlöksklyfta
|
1 |
|
Krossade tomater
|
400 g |
|
Tomatpuré
|
1 msk |
|
Grönsaksbuljong
|
½ tärning |
| 2 dl | |
| 1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
136 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,1 g |
| Protein: | 21,4 % | 7,2 g |
| Fett: | 43,5 % | 6,7 g |
| Kolhydrater: | 35,1 % | 11,8 g |