Asiatiska bananpannkakor

Asiatiska bananpannkakor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(33 st)

Försvinnande goda, frasiga pannkakor med banan och kokos. Servera dem som dessert, gärna med vaniljglass.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Pannkakssmet:

  • 2 dl rismjöl
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 dl kokosflingor
  • 1 liten burk kokosmjölk, ca 165 ml
  • 2½ dl Arla® mjölk Standardmjölk
  • 2 ägg
  • ½ tsk salt

Till servering:

  • vaniljglassar
  • ljus sirap

Gör så här:

Gör så här:

Skala och skiva bananerna tunt. Vispa ihop smeten. Hetta upp en stekpanna med smör-&rapsolja. Häll i smet och lägg på bananskivor. Vänd pannkakan när den stelnat på ytan och stek ½ min till. Stek resten av pannkakorna på samma sätt. Servera nystekta med glass och sirap.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 42 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem