Asiatisk råbiff
Förrätt
Middag
Varmrätt
•
&format=webp)
Asiatisk råbiff med smak från chili, lime, soja och sesamolja kan ätas som en läcker förrätt eller huvudrätt. Servera tillsammans med len smetana smaksatt med soja, krämig äggula och krispiga glasnudlar. Vackert, lyxigt och gott!
Nytt
Ingredienser
Oxinnanlår
|
300 g |
---|---|
Salladslökar
|
2 |
Färsk röd chili
|
1 |
Sesamolja
|
2 tsk |
Japansk soja
|
2 tsk |
Flingsalt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Sojamajonnäs:
Japansk soja
|
½ dl |
---|---|
1 dl | |
Majonnäs
|
1 dl |
Lime, finrivet skal
|
1 |
Friterade risnudlar:
Frityrolja
|
1 liter |
---|---|
Glasnudlar
|
50 g |
Till servering:
Äggulor
|
4 |
---|---|
Rostade sesamfrön
|
2 msk |
Färsk koriander
|
1 kruka |
Gör så här
Till servering:
Lägg till recept till tillagad
Näringsvärden, per port
Energi:
539 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 18,3 % | 24,2 g |
Fett: | 69,3 % | 42,2 g |
Kolhydrater: | 12,4 % | 16,5 g |

