Ärtpuré med smörrostat levainbröd
1 tim
Förrätt
•
&format=webp)
Gör en färggrann puré på ärter, mandelpotatis och gräddfil. Smaksätt med sojabönor, spenat och gräslök. Toppa sedan med smörrostade brödsmulor på levain och njut!
Ingredienser
Mandelpotatis, ca 50 g
|
1 |
---|---|
Frysta gröna ärter
|
200 g |
½ dl | |
100 g | |
Salt
|
|
Levainbröd
|
2 skivor |
Sojabönor
|
1 dl |
Färsk gräslök
|
1 kruka |
Rapsolja
|
1 dl |
Babyspenat
|
65 g |
Champagnevinäger
|
1 msk |
Gör så här
Näringsvärden, per port
Energi:
525 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 7 g |
Kolhydrater: | 20 g |
Fett: | 46 g |

