Aprikoser i rödvin

Aprikoser i rödvin

Betyg

(8 st)

Aprikoser i en lag av rött vin är en enkel, frisk och fruktig dessert. Perfekt att förbereda till buffé eller till en fest med många gäster. Mycket gott!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 25 port

Gör så här:

Gör så här:

Koka vin, farinsocker och urskrapade vaniljstänger i en kastrull under lock ca 10 min. Låt aprikoserna rinna av. Lägg dem i en skål. Häll den varma vinlagen över aprikoserna. Låt kallna. Smaksätt crème fraiche med florsocker och servera till.

Tips:

Räcker till 25 st bufféportioner.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 270 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 31 g
  • Fett: 14 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem