Aprikoser i rödvin
30 min
•
Arbetstid: 20 min
Buffé
Dessert
•
Aprikoser i en lag av rött vin är en enkel, frisk och fruktig dessert. Perfekt att förbereda till buffé eller till en fest med många gäster. Mycket gott!
Ingredienser
|
Rödvin, medelfylligt
|
75 cl |
|---|---|
|
Farinsocker
|
1½ dl |
|
Vaniljstänger
|
3 |
|
Aprikoser à 420 g
|
6 burkar |
| 10 dl | |
|
Florsocker
|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Räcker till 25 st bufféportioner.
Näringsvärden, per port
Energi:
216 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,1 g |
| Protein: | 4,5 % | 2,4 g |
| Fett: | 53,9 % | 13,2 g |
| Kolhydrater: | 31 % | 16,5 g |