Äppelchutney med russin
50 min
•
Arbetstid: 50 min
Tillbehör
•
En frisk och kryddig chutney som är god som tillbehör till stekt kött och kyckling.
Ingredienser
|
Äpplen
|
600 g |
|---|---|
|
Gula lökar
|
2 |
|
Rårörsocker
|
1 dl |
|
Ljus vinäger t ex äppelcidervinäger
|
½ dl |
|
Kanelstång
|
1 |
|
Malen ingefära
|
1 tsk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Russin
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per liter
Energi:
748 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per liter | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 19,8 g |
| Protein: | 1,6 % | 2,9 g |
| Fett: | 1,3 % | 1,1 g |
| Kolhydrater: | 97,1 % | 178,9 g |