Ansjovisfisk

Ansjovisfisk

Fisk som får puttra i en god och gräddig sås med sälta från ansjovis. Enkel och suveränt god fisk till vardags.
Betyg (8 st)

Mitt betyg:

Ansjovisfisk

Fisk som får puttra i en god och gräddig sås med sälta från ansjovis. Enkel och suveränt god fisk till vardags.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Receptet gäller för 4 port

Gör så här:

Dela fisken i 4 portionsbitar. Salta lätt. Hacka ansjovisen. Hetta upp smöret i en stor stekpanna. Lägg ner fisken och vänd den i smöret. Häll på grädden och ansjovisspadet. Lägg i ansjovis och gräslök. Låt fisken sjuda i såsen på svag värme i 6-7 min. Servera gärna med grönsaker.

Tips:

Man kan också välja strimlad purjolök eller hackad rödlök i såsen om man inte har gräslök. Till lökkänsliga barn hoppar man över löken helt.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.