Ansjoviscrème med vitlök

Ansjoviscrème med vitlök

Recept på jättegod kall sås till stekt eller grillad färsk fisk. Ansjovis, schalottenlök, vitlök och dragon ger fyllig och aromrik smak.
Betyg (2 st)

Mitt betyg:

Ansjoviscrème med vitlök

Recept på jättegod kall sås till stekt eller grillad färsk fisk. Ansjovis, schalottenlök, vitlök och dragon ger fyllig och aromrik smak.

Lägg i varukorgen

Finns i din varukorg

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i varukorgen

Antal portioner

Gör så här:

Låt ansjovisen rinna av och finhacka den. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka färsk dragon. Blanda försiktigt ner ansjovis, lök och dragon i crème fraiche. Servera till friterad, stekt eller grillad fisk. Potatisklyftor är också mycket gott till.

Tips:

Den färska dragonen kan bytas ut mot 1 tsk torkad för 4 port.

Källa:

Rekommenderade produkter

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.