Ansjoviscrème med vitlök

Ansjoviscrème med vitlök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(25 st)

Recept på jättegod kall sås till stekt eller grillad färsk fisk. Ansjovis, schalottenlök, vitlök och dragon ger fyllig och aromrik smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Låt ansjovisen rinna av och finhacka den. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka färsk dragon. Blanda försiktigt ner ansjovis, lök och dragon i crème fraiche. Servera till friterad, stekt eller grillad fisk. Potatisklyftor är också mycket gott till.

Tips:

Den färska dragonen kan bytas ut mot 1 tsk torkad för 4 port.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag