Ansjoviscrème med vitlök

Ansjoviscrème med vitlök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

Recept på jättegod kall sås till stekt eller grillad färsk fisk. Ansjovis, schalottenlök, vitlök och dragon ger fyllig och aromrik smak.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Låt ansjovisen rinna av och finhacka den. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Hacka färsk dragon. Blanda försiktigt ner ansjovis, lök och dragon i crème fraiche. Servera till friterad, stekt eller grillad fisk. Potatisklyftor är också mycket gott till.

Tips:

Den färska dragonen kan bytas ut mot 1 tsk torkad för 4 port.

Skriv ut

Källa: