Anchorub

Anchorub

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

När poblanochilin torkas får den en lätt rökig smak och ett nytt namn - ancho. Den sötheta ruben passar bra till både kyckling och fläsk.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 tsk starkt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk ancho chilipeppar

Gör så här:

Gör så här:

Blanda samman alla kryddor. Klappa in 1-2 tsk rub på varje portionsbit. Grilla.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem