Anchorub

Anchorub

När poblanochilin torkas får den en lätt rökig smak och ett nytt namn - ancho. Den sötheta ruben passar bra till både kyckling och fläsk.
Betyg (1 st)

Mitt betyg:

Anchorub

När poblanochilin torkas får den en lätt rökig smak och ett nytt namn - ancho. Den sötheta ruben passar bra till både kyckling och fläsk.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.

Lägg i inköpslista

Antal portioner
  • 2 tsk starkt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk ancho chilipeppar

Gör så här:

Blanda samman alla kryddor. Klappa in 1-2 tsk rub på varje portionsbit. Grilla.

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Visste du att du kan få alla ingredienserna levererade hem till dig.