Anchorub

Anchorub

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

När poblanochilin torkas får den en lätt rökig smak och ett nytt namn - ancho. Den sötheta ruben passar bra till både kyckling och fläsk.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

  • 2 tsk starkt paprikapulver
  • 1 tsk malen spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1½ tsk salt
  • 1 msk ancho chilipeppar

Gör så här

Gör så här

Blanda samman alla kryddor. Klappa in 1-2 tsk rub på varje portionsbit. Grilla.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag